Vores koncept er enkelt, "du ringer, vi bringer" forstået på den måde, at vi er en kombination af en online butik samt et blomsterværksted. Du bestiller dine blomster via webshop,mail eller telefon og vi leverer den, hvor du ønsker det og du sparer tid - hvis du vil spare leveringen er du også velkommen til at afhente din bestilling. Hvis det drejer sig om bryllup, eller en anden slags bestilling; ring for at lave en aftale.

Lidt om mig: Jeg er uddannet florist og har arbejdet med blomster i mange år. Jeg kommer fra Guatemala og dette gør, at mange af mine blomsterkreationer får et latin twist. Jeg elsker at arbjede med naturens og blomsternes særlige udtryk. Jeg tænker altid "out of the box", og elsker at skabe noget udover det sædvanlige.

Miss Liss blomster vil derudover gerne være med til at gøre en forskel for børn i nød. Drivkraften i Miss Liss har fra start af bygget på drømmen om, at gøre en forskel for børn. Dette ønsker vi at gøre igennem vores kreative måde at arbejde med blomster på, og du kan igennem valgtet af Miss Liss Blomster også være med til at gøre en forskel. Dette har vi i Miss Liss haft stor glæde af de seneste par år, hvor vi blandt andet har støttet op omkring Kræftramte børn og Red Barnet.